-
Show this post
Am deschis acest grup pentru toti cei care doresc sa contribuie la arhivarea muzicii romanesti
Daca aveti intrebari sau propuneri, le puteti posta deschizand un nou subiect (Post new topic)
Multumesc -
Show this post
Am 2 propuneri: 1. infiintarea unui topic de drafts (discuri romanesti despre a caror existenta se stie, dar inca nu sunt in pe discogs). Ar fi util pentru cei care cauta discuri romanesti si vor sa stie exact ce sa caute. Eu am in colectie cel putin 100 de viniluri/cduri/casete/dvduri romanesti care nu sunt inca aici, si din lipsa de timp/scanner apuc foarte rar sa ez cate ceva (probabil nu sunt singurul in situatia asta).
2. fiecare membru al grupului (sper sa fie cat mai repede mai mult de 2 oameni!) sa-si faca un topic cu discurile pe care le are de dat doar la schimb
Bafta la arhivat! -
Show this post
1. din pacate nu am timp sa adaug nici discurile care le posed, darmite cele care inca nu le am
daca nu ai timp sa adaugi toate detaliile (creditari, diacritice, etc) la discurile ate, imi pun serviciile la dispozitie, important e sa fie imaginile lizibile si de buna calitate
2. tot ce am de vanzare/trade e la http://discogs.cinepelis.org/sell/list?seller=muntz
spor la munca -
ciprix edited over 13 years ago
Timpul...era o reclama ''Dacă vrei, Poţi!'' .
''... infiintarea unui topic de drafts...'' si ''...fiecare membru... sa-si faca un topic...'' sunt inutile.
trebuie fiecare sa isi faca timp sa posteze discul/caseta/cd-ul daca intr-adevar este ''nebun'' in sensul ca daca chiar acesta este hobby-ul lui.
Eu am prea putine discuri dar fac ceea ce pot.
Apropo, ''ma ofer'' sa primesc scanari pentru a le introduce.
-
Show this post
ciprix
''... infiintarea unui topic de drafts...'' si ''...fiecare membru... sa-si faca un topic...'' sunt inutile.
La topic de drafts ma refeream la o lista in format text cu discuri care inca nu sunt ate aici (de exemplu, 1:Alifantis - Cantece de semineu, lp; 2. Phoenix - dvd-ul, etc). Cel putin pentru mine ar fi util, m-ar ajuta in cautarea mea dupa discuri. -
Show this post
Da, am inteles bine, este inutil. Se poate verifica foarte usor existenta artistului si sau albumului, utilizand caseta de cautare de sus. -
Show this post
dan85, deschide un thread separat si fa lista (vezi butonul "Post New Topic" stinga sus)
cine e interesat, va participa
la http://discogs.cinepelis.org/explore?country=Romania avem momentan 3823 de releasuri romanesti (din circa 3 milioane 1/2 cate sunt pe Discogs)
ca. 1500 dintre ele sunt, mai mult sau mai putin direct, releasuri Electrecord
daca ma puteti ajuta sa completez listele mele legate de muzica romaneasca ( http://discogs.cinepelis.org/lists/by/muntz ), v-asi fi recunoscator
multam -
Show this post
Imi voteaza si mie cineva release-urle romanesti? Nu am unde sa fac un request, nimeni inafara de romani nu stiu exact daca sunt reale si corecte. -
glass edited over 13 years ago
- -
- -
Show this post
glass
chestiune - releasurile romanesti nu au litere mari la fiecare cuvant
(capitalization-ul englezesc) - ar trebui tagate ca pe coperta sau in
asa fel incat sa fie 0 errors la ?
Ar fi prea multe de recorectat. Cred ca trebuie folosita capitalizarea.
Asa o alta problema ar fi si folosirea diacriticelor romanesti - vezi Șș si Țț. In Windows 7 si pe mac sunt folosite cele corecte - virgula sub litera. In versiunile mai vechi de Win, si aici pe discogs, sunt folosite cele turcesti, chiar daca limba selectata pentru input e romana - sedila sub litera: Şş Ţţ. Dar cine sta sa le corecteze? -
Show this post
glass
ciprix zice bine, ar trebui sa ajutam cat putem cu voturi.
nu stiu sa aibe nimeni dintre ii romani dreptul la vot pana acum, vezi http://discogs.cinepelis.org/help/voting-guidelines.html
oricum, important e sa verificati voi informatiile si linkurile la fiecare submission, nu conteaza atat de mult sa fie votate corect
glass
ps stie cineva sigur daca altar - born again (mediapro music) exista pe cd?
habar n-am
glass
chestiune - releasurile romanesti nu au litere mari la fiecare cuvant
(capitalization-ul englezesc) - ar trebui tagate ca pe coperta sau in
asa fel incat sa fie 0 errors la ?
e o regula de baza pe discogs, n-ai nici o sansa s-o schimbi, asa ca ne conformam supraputerii din vest (ca multe alte natiuni)
dan85
Asa o alta problema ar fi si folosirea diacriticelor romanesti - vezi Șș si Țț. In Windows 7 si pe mac sunt folosite cele corecte - virgula sub litera. In versiunile mai vechi de Win, si aici pe discogs, sunt folosite cele turcesti, chiar daca limba selectata pentru input e romana - sedila sub litera: Şş Ţţ. Dar cine sta sa le corecteze?
va rog sa nu va apucati in nici un caz sa corectati "Şş Ţţ" in "Șș Țț"
poate intr-o buna zi programatorii de aici se vor ocupa de aceasta problema
sa traiti! -
Show this post
Regula este regula Toate Cuvintele Cu Literă Mare Şi Utilizaţi Diacritice.
M-am plictisit sa il corectez pe glass si DGS80. E drept ca DGS80 a invatat cate ceva dupa corectiile mele.
dan85 si ceilalti :
Despre diacritice Utilizaţi ''Limba Română (tradiţional)'', astfel diacriticile vor fi corecte: şţîâ în loc de șțîâ ''Limba Română (stadard/programatori)'' -
- -
Show this post
Seria Formatii Rock - album
Live - album
-
Show this post
felicitari tuturor contribuitorilor: Electrecord are peste 1500 de release-uri (chiar daca sunt cateva care au doar copyright-ul/licenta Electrecord) -
Show this post
e cineva dispus sa-l transforme pe Eugen Mihaescu in Eugen Mihăescu?
multumesc -
Show this post
Da, dar nu vad rostul -
Show this post
13 din 18 creditari sunt Eugen Mihăescu, deci numele cel mai des folosit ar trebui sa fie si PAN (Primary Artist Name) -
Show this post
Da, ai dreptate, dar nu este singurul, iata doar un exemplu Ionut Radu.
Asta ar insemna sa modific toti artistii si ma incarc eu, deja am Pending Submissions (2657).... -
Show this post
dan85:
La topic de drafts ma refeream la o lista in format text cu discuri care inca nu sunt ate aici (de exemplu, 1:Alifantis - Cantece de semineu, lp; 2. Phoenix - dvd-ul, etc). Cel putin pentru mine ar fi util, m-ar ajuta in cautarea mea dupa discuri.
.......Alifantisul intentionam sa-l pastrez in folie, dar ("pentru o cauza nobila" - vorba lui muntz) cred ca am sa-l desfac si am sa-l pozez.
Iar de DVD-ul PHOENIX, tu deschide proiectul ca aduc eu imaginile. :-))
Si eu am aflat multe de pe discogs si cred ca multi se vor bucura atunci cind vor afla lucruri scrise de noi aici despre discuri, artisti....si oameni.
Astept proiecte cu Tatiana Stepa - Copaci fara padure (2 CD); Cantec pentru prieteni (CD); Singuratate (MC);
Eugen Mihaescu are un LP care se cheama Guitaromania si care este dedicat lui Dan Aldea. Dar....mai vorbim.
-
Show this post
Cred ca n-am fost inteles, am timp dar imi va creste numarul la Pending submissions.
Daca cineva isi va face timp sa imi voteze postarile româneşti pentru a ''mă uşura'', îmi voi face şi eu timp pentru corecţiile respective. -
Show this post
ciprix, nu te mai agata atat de voturi, important e sa fii cat mai atent la adaugarea informatiilor
stiu ca e satisfacator sa primesti voturi, dar momentan nu prea sunt i care sa fie dispusi pt asa ceva -
Show this post
Ziceti-mi si mie cum e cu voturile astea. Dar, asa, ca la babe fara studii ca sa inteleg ceva.
:-) -
Show this post
Daca ai toate sau un procent foarte ridicat de releas-uri votate corect, e posibil, la un moment dat, sa poti vota tu la randul tau.
De asta ''ma agit'', NU AIUREA. -
Show this post
nu e chiar asa
dreptul la vot il primesti doar atunci cand socoteste managerul discogs ca il meriti -
Show this post
Acum inteleg. Mai....am destula bataie de cap cu poze si scanari. Nu mai am timp si pentru texte si verificari de texte. Deocamdata ma multumesc cu atit. Poate mai tirziu am sa ma zbat pentru acel drept. Daca atunci discurile romanesti vor fi gata, am sa incep cu Jugoton si tot ajung la voturi. :-)))))))))
hai sa ne auzim sanatosi! -
Show this post
voturi nu poti primi decat pt informatie scrisa, nu si pt imagini, deci ori inveti engleza, ori astepti o traducere a ghidului discogs -
- -
Show this post
arian s-ar putea sa-ti fie fatale
managerul nu inghite deloc atacuri personale, mai ales cand ii izgonesti clientii
si nu uita ca si tie, ca si tuturor celorlalti, ti-a luat mult timp sa inveti -
Show this post
Comentariile sunt corecte si la obiect. Deja managerul Discogs s-a obisnuit cu mine.
Cineva trebuie sa spuna lucrurilor pe nume fara sa ne mai ascundem dupa ''colaci'' -
- -
Show this post
ciprix, explica-mi si mie de ce nu folosesti functia Copy To Draft?
sau nu stiai de ea?
la Romica Puceanu și Taraful Fraților Gore - Cîntece Lăutărești, de exemplu -
Show this post
sau la Gheorghe Gheorghiu - Să Fii Tînăr
ai pierdut o gramada de timp -
Show this post
''Deoareşce'' îmi place să ''butonez'' şi nu sa dau copy/paste -
Show this post
nu are nimic de-a face cu copy/paste
stii sau nu stii de functia Copy To Draft? -
Show this post
Da, am si facut una, desi nu agreez. -
Show this post
deci preferi sa copy/paste-ui toate titlurile si crediturile in loc sa faci o copie "la indigo"?
nu vreau sa te jignesc, dar chiar atat de plictisitoare e viata ta? -
Show this post
Am scris mai sus ca nu fac copy/paste ci butonez, adica scriu la tastatura fiecare cuvant si nu iau de dincolo sa pun dincoace. Iar treaba asta nu e plictisitoare pentru mine, ma relaxeaza pe cand daca copiez draftul, am terminat prea repede.... -
Show this post
pai bine mai omule, eu nu stiu cum s-o mai scot la capat cu toate cate sunt de facut si tu te "relaxezi"?
te invidiez -
- -
Show this post
si daca tot veni vorba de Cargo, Cargo (3) - Collection si nu a aparut separat
in orice caz nu vad diferente la imagini
tu cum ti-ai procurat CDul, glass? -
Show this post
Domnilor, acuma eu nu bag mina in foc. Poate s-o fi gasit albumul si in format CD la acel moment, dar eu asa stiam ca s-a gasit in format CD doar in pachetul acela de trei albume.
Eu, personal, l-am gasit doar caseta la momentul lansarii. Ulterior am facut rost si de box.
:-)
continuam sa discutam...constructiv.
-
Show this post
Domnilor...imi cer scuze daca am pus la indoiala, fara baza de date concrete, existenta acelui proiect. Mi-a venit ideea sa ma uit in Jurnalul De Bord al grupului, pentru ca acolo e trecuta discografia pina in 1998. Am sa copiez tot ce scrie acolo, ca poate mai gasiti date importante si neexploatate pe discogs.
Asadar:
Brigadierii, Buletin de stiri (Cargo)1987 - Inregistrari Radio Romania 1989
Doi prieteni (Cargo) 1990, inreg. Studioul Televiziunii Romane
Cargo - Ana (maxi single, 1990) (Ana, Doi prieteni)
Povestiri din gara (Cargo) - pe albumul "East Meets West" - 1992 - CD
Batacanda (Cargo) - pe albumul "Rock 92" - LP
Cargo - Povestiri din gara (1992 / 95) Electrecord 1992 - LP, MC
reeditare - East & Art 1995 - MC
Cargo - Destin 1995 - CD, MC
Cargo si Corala Teofora - East & Art - 1996 - MC
Cargo - Ziua vrajitoarelor - Mediapro Music - CD, MC - 1998.
mai sint trecute citeva piese aparute pe diferite compilatii, dar pentru subiectul nostru este important ca in 1998 se vorbea de varianta CD a albumului Ziua vrajitoarelor. Asadar acel proiect a existat. Drept pentru care imi cer scuze ca s-a ajuns la aceasta discutie.
Si daca tot am ajuns la discografie, eu consider ca Singleul Ana e trecut gresit drept "maxi single" in Jurnalul de bord, el fiind de fapt un single de 7".
Sa ne auzim sanatosi!
-
- -
Show this post
ha ha ha
Ma bucur de subiectul deschis, desi eu ii spusesem lui muntz pe privat doar ca o idee de proiect. Chestia e ca si eu eram convins ca acel disc nu s-a gasit in format CD in 1998. E bine ca am clarificat-o aici.
Dar sa revenim.....si discul meu (din cutia cu trei albume) are acelasi numar de cod ca si discul tau. Tocmai am verificat. Mai e un numar mai mic, in jos, dar nu-l pot descifra, nici chiar cu ochelari. Pare a fi: IFP15J24.
Sper sa nu ma insel.
Iar Singleul Ana e descris corect pe discogs ca fiind de 7", doar in Jurnalul De Bord al formatiei e trecut ca fiind maxi single, ceea ce e gresit.
Sanatate si....la treaba. Proiectele ne asteapta.
-
- -
Show this post
glass: facusem un topic despre discuri care nu e sigur daca exista sau nu: http://discogs.cinepelis.org/groups/topic/332604
initial l-am denumit discuri "fantoma", dar se pare ca nu merge sa pui ghilimele in numele unui topic.
-
Show this post
poate cineva sa dea un set complet de diacritice corecte,
litere mari si mici, va rog - nu le folosesc in general
dar imi e mai simplu sa le iau din topicul acesta cu c/p
cand urc ceva. multumesc -
Show this post
ăĂ â îÎ şŞ ţŢ -
Show this post
ciprix, ti-as recomanda sa nu mai votezi la propriile submissions, altfel aventura ta ca voter s-ar putea sa fie de scurta durata, vezi http://discogs.cinepelis.org/help/voting-guidelines.html -
ciprix edited over 13 years ago
Nu inteleg de ce atata suspiciune aka si aka. Mi-am dat toata silinta aici si mi-am adunat 3000 in pending.
Scuze, dar nu inteleg cuvantul ''voter''. -
Show this post
Mihai Constantinescu - Speranță Și Vis in format digital
il poate ajuta cineva? -
- -
Show this post
Salut tuturor. Scriu in speranta ca cineva ma va ajuta. Iata care e problema:
Este vorba despre discuri de vinil. Am studiat cateva din cele postate aici si am cateva dubii:
- Cum stiu daca este sau nu repress, dau exemplu
Păunița Ionescu - Don't Tell Me / Is Everybody Happy ? / So Long
care are etichetele albe.
- Cum stiu daca este mono sau stereo, avand in vedere ca mai am cateva discuri cu etichete albe si care nu sunt postate aici.
Multumesc anticipat. -
Show this post
Salutare,
Legat de prima intrebare si eu am aceeasi nelamurire. Exista discuri care au (cel putin) 2 editii cu etichete albe. E posibil ca prima editie sa aiba textul de pe eticheta rosu cu negru, iar repress-urile doar text negru (ma refer doar la discurile single din anii 70)? Sau vorbesc prostii?
La a doua intrebare, daca sunt discuri din anii 60-70 si nu au in numarul de catalog ST, atunci sunt mono. Doar discurile scoase dupa 90 fara ST in numarul de catalog erau stereo. Din nou, sper sa nu vorbesc prostii.
Toate bune
-
Show this post
Aproape ca am inteles dar tot sunt nelamurit.
Mai jos sunt discurile mele, toate cu eticheta alba si scris negru, nu exista alte versiuni de care sa stiu.
Deci sunt sau nu repress ?
Sunt sau nu stereo? Pentru anul aparitiei m-am ghidat de aici Electrecord si dupa NII
Primele doua erau deja aici, eu doar am adaugat etichetele.
Temistocle Popa - Muzică Din Filmul Eu, Tu Și Ovidiu -
Show this post
bine te-am regasit, a fost cam liniste cat ai lipsit
repress adaugam doar atunci cand avem deja o alta editie (a aceluiasi disc, evident) in baza de date, deci doar cand stim sigur ca a fost reeditat
ordinea cronologica probabila a culorilor etichetelor:
rosu / albastru
galben
alb (cu text negru/rosu)
negru
alb (cu text negru)
etichetele negre si albe se cam intercaleaza insa, poate stie altcineva mai exact
discurile stereo au pe etichete mentionat stereo si prefixul ST in numarul de catalog (la cele de dinainte de revolutie, cum zicea si dan85)
va rog nu mai adaugati ani de lansare orientindu-va dupa numrarul de catalog sau norma interna, doar daca aveti vreo sursa sigura -
Show this post
Linişte.
Acum m-am lamurit. Deci discurile mele alb cu scris negru sunt mono (nu au ST/STM) si nu sunt repress, pana nu apare un disc cu eticheta corespunzatoare.
Multumesc, am sa corectez discurile mele de mai sus in mono -
Show this post
muntz
ordinea cronologica probabila a culorilor etichetelor:
rosu / albastru
galben
alb (cu text negru/rosu)
negru
alb (cu text negru)
Există şi o versiune cu etichete gri (text albastru/negru): http://discogs.cinepelis.org/viewimages?release=2439761
cel mai probabil, înainte de etichete albe şi roşii au apărut. -
Show this post
intr-adevar, am uitat de cele gri
le-as localiza si eu intre cele galbene si cele albe cu text negru/rosu -
Show this post
Multumesc, m-am lamurit.
Oricum, eu am convingerea ca discurile 7'' cu eticheta alba scris negru sunt repress majoritatea. Ramane sa vedem daca e asa. -
- -
- -
muntz edited over 13 years ago
e vina "masinii de cautare" a discogsului, multi i se plang pe forum
acum cateva luni, de exemplu, functiona searchul chiar si fara diacritice, dar vad ca din nou clacheaza
e in continua "dezvoltare" cica
Jean din Franta certainement nu va cauta Roşu Şi Negru cu diactrice, dar momentan nu vad nici o solutie -
- -
Show this post
din pacate, nu -
Show this post
Rugaminte pentru cine a deschis proiecte cu casete romanesti: daca s-ar putea a si poze cu caseta, nu doar cu coperta.
Multumesc -
- -
- -
Show this post
dragi to'arasi, iaca ne indepliniram baremul pe acest cincinal si trecuram de cota 5000: http://discogs.cinepelis.org/explore?country=Romania
felicitari
il poate ajuta cineva pe Compact* - 5 Transilvania (vezi profilul lui)? -
- -
Show this post
muntz
...ne indepliniram baremul pe acest cincinal si trecuram de cota 5000...
Da, trecuram si vom continua ''munca'' si poate se va indura cineva sa ne si voteze. Prin vot, iti este sau nu apreciata ''munca'', cum nu ne voteaza nimeni.... -
- -
Show this post
muntz unde scrie ca Ensemble trebuie sa fie creditat?
2.7.1. nu spune nimic despre asta - doar de DJ Mix / Compiled By / Presenter -
Show this post
Am citit ceva mai sus acum cativa ani de discuri de dat sau facut schimb. Mai e valabil? Am o gramada de dubluri de care vreau sa scap. Prefer sa fac schimb, dar le dau si degeaba in ultima instanta :) -
Show this post
trecerea oficiala la S-comma: http://discogs.cinepelis.org/help/forums/topic/358010
discutasem acum x ani cu nik dar se pare ca va trebui totusi s-o facem manual -
Show this post
le reparam fiecare dupa capul lui, cum apuca/are chef sau ne organizam (vorba bancului..) si fiecare ia o felie bine stabilita? -
Show this post
inainte de a modifica artisti/entitati cu multe creditari, ar fi bine sa anuntam in topicul de mai sus
la titluri nu e cazul -
Show this post
Vad doua cai momentan:
Una ar fi sa editam cate un artist la alegere. Asta o sa insemne ca pentru fiecare release va trebui sa facem atatea edturi cati artisti cu diacritice sunt in el. Va dati seama ce o sa insemne asta: practic un spam de edituri si pagini de history interminabile (nu ca ar afecta pe cineva sincer).
Sau a doua, sa luam fiecare release in parte, sa editam toti artistii o data si gata. Partea buna ar fi ca asa mai reparam din greseli, adaugam ce lipseste pe ici pe colo si cel mai important putem corecta in sfarsit crediturile puse total aiurea sau traduse mot-a-mot cu cele lista pe care am facut-o recent http://discogs.cinepelis.org/groups/topic/359911 si care este aproape gata. Partea proasta e ca timp de cateva luni o sa fie acelasi artist de doua ori trecut si de aici posibil haos cand adaugam release-uri noi sau cand avem de-a face cu ANV-uri.
Nici nu stiu pe care varianta as alege-o sincer...
Propuneri, sugestii? -
Show this post
eu am editat dupa prima varianta
o droaie de artisti/entitati au acum doua profiluri -
Show this post
Buna ziua prieteni, buna ziua tuturor!
As avea o intrebare. Si anume, legata de aceste proiecte:
http://discogs.cinepelis.org/Gic%C4%83-Petrescu-Du-m%C4%83-Acas%C4%83-M%C4%83i-Tramvai-Nu-Pl%C3%AEng-Pentru-Nimeni-M%C3%AEn%C4%83-Birjar-La-C%C4%83su%C5%A3a-Alb%C4%83/master/425952
Parerea mea este ca ele au fost deschise, unul dupa numarul de catalog de pe label, iar celalalt dupa numarul de catalog de pe coperta. Respectiv cu punct dupa zece mii.
Eu am discul si pot confirma ca este unul si acelasi disc. Azi am pus coperta mea linga imaginile cu labelurile existente. Labelurile mele sint identice, de aceea nu le-am mai schimbat pe cele din proiect.
Intrebarea mea este: Le unim si facem doar un proiect?
Multumesc.
-
Show this post
cred ca sunt totusi diferite.
din notele de aici Gică Petrescu ar trebui sa aiba primul nr de catalog 45-EDC 10.222 si al doilea numar EDC 10 222
parerea mea -
Show this post
Multumesc. Credeam c-am descoperit marea cu sarea. Ha ha ha.
Eee, daca-s diferite.....atunci sint diferite!
Sa ne auzim sanatosi.
-
Show this post
in vreo juma de ora de "dat" pe discogs, am facut o lista cu o parte dn profilele necorectate inca peste care am dat.
http://discogs.cinepelis.org/lists/Romanian-Artist-with-wrong-diactics-in-the-profile-name/167619
cine mai gaseste altele, sa-mi dea un mesaj sa le trec acolo. de asemenea, cine mai corecteaza din ele, sa-mi zica sa le scot. alta metoda mai buna de centralizare n-avem inca.
si rugaminte pentru NoDesire - nu mai urca release-uri noi cu diacriticile vechi. in special te rog nu mai reactiva artisti deja corectati. multumesc -
Show this post
dan85
si rugaminte pentru NoDesire - nu mai urca release-uri noi cu diacriticile vechi.
nu e membru al grupului, deci nu poate vedea mesajul
oricum e la curent: http://discogs.cinepelis.org/history?release=4162026#latest -
Show this post
I.P.I. - are cineva idee ce intreprindere poligrafica e? -
Show this post
Iasi?
-
Show this post
intr-adevar Iasi pare a fi. Nu tin minte s-o mai fi vazut pe vreun disc
http://industrializarearomaniei.blogspot.ro/2009/06/intreprinderi-poligrafice-1968.html -
Show this post
Intrebare de la ul Banateanul:
Aceste doua proiecte ar trebui unite. Am discul. Iata proiectele:
http://discogs.cinepelis.org/Orchestra-Electrecord-Dirijor-Alexandru-Imre-Tangouri-Celebre-III/release/3756498
de la asta am luat informatiile si se potrivesc perfect cu discul meu.
Iar de la asta:
http://discogs.cinepelis.org/Various-Tangouri-Celebre-III/release/4051135
se potrivesc labelurile. Am doar un singur exemplar cu tangourile astea, deci excludem o eventuala combinatie, din greseala, a copertei cu discul.
pareri? -
Show this post
am corectat toate profilele cu diacritice pe care le-am gasit pana acum (merit o statuie, dar fara cap, vorba bancului).
au mai ramas doar cateva:
Ghiţă Olaru
plus alti cativa Gutzi de care chiar nu mai am chef sa ma ocup.
ii foarte multumesc cui se va ocupa de ei
-
Show this post
se mai baga cineva sa ceara un remove pentru release-ul asta?
http://discogs.cinepelis.org/history?release=5537367#latest
multumesc -
Show this post
RNF si RNV se pot trece ca rights society pe releasurile romanesti:
"Activitatea de evidenţă reprezintă una dintre atribuțiile O.R.D.A. și constă în istrarea unui număr de 6 Registre Naţionale şi anume:
Registrul Naţional de Opere (R.N.O.);
Registrul Național al Copiei Private (R.N.C.P.).
(funcționează în temeiul Legii nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe cu modificările și completările ulterioare)
Registrul Naţional al Fonogramelor (R.N.F.);
Registrul Naţional al Programelor de Calculator (R.N.P.C.);
Registrul Naţional al Videogramelor (R.N.V.);
Registrul Naţional al Multiplicatorilor de discuri optice, casete audio şi casete video (R.N.M.)."
(conform http://www.orda.ro/default.aspx?pagina=35)