-
Show this post
Hali!
Megpróbálom röviden vázolni mi a kérdésem.
Még létrehoztam ez a xinu profilt 2006-ban. Viszont sajnos pár rossz submit után bekerültem a Contributor Improvement Program-ba amiből azóta sem tudtam kijönni.
Aztán 2008-ban létrehoztam egy másikat atyus néven. Ezzel már inkább csak a saját lemezeim akartam feltölteni ami sikerült is.
A probléma az, hogy 1 év óta nem tudok belépni ezzel mert hiába írom be az email címem nem jön az email! Merthogy azt írja a bot, hogy resetelnem kell a jelszavamat. De hiába várok nem jön az email reseteléshez szükséges email a discogs-tól.
De közben nagy nehezen sikerült visszalépnem a xinu-val tizen év után ide. Csak ezzel meg nem enged submittálni mert 3 pendingem van. Hozzáteszem, hogy most csak 2 lemezt szeretnék feltölteni amiből 1-et sikerült is! De azért nyilván jó lenne ha a jövőben is tudnék amikor szükség van rá.
Tehát: 2 segítség közül szeretném legalább az egyiket megvalósítani. Vagy szeretnék kijönni a CIP-ből
vagy valahogy jó lenne ha be tudnék lépni az atyus fiókommal amin nincs CIP de nem kapom meg az emailt. Egyébként már írtam a nak de nem jött segítség.
Várom válaszotokat amit előre is megköszönök! -
Show this post
Haver, az előírasokat nemigen ismerem...
Ha adok egy 'Correct' szavazatot a legfrissebb feltöltésedre
Enoch's Vision - Beelzebub The Lord Of The Flies
az segít? -
Show this post
Szia!
Köszi a + pontot!
Sajna még mindig benne vagyok a CIP-ben! :O :(
Még annyit, hogy létrehoztam egy harmadik fiókot is szpcs néven. Úgy, hogy a xinu-nak új emailt adtam meg
míg az szpcs-nek pedig a régi gmail email címet. De erre jött 1 mail, hogy szabályszegés miatt nem kreálhatok az új fiókkal csak ha megoldom a hibákat amiket a discogs bejövő üzenetei között találom. Hát nem találom! Viszont írtam a nak azt mondták nyissak új hibajegyet xinu fiókkal. Úgyhogy már teljesen belezavarodtam!! Semmi kiutat nem látok ebből! :(
ui: ha bejön ez a correct szavazat vagy vmi más akkor abból még jöhet! Esetleg másoktól is vagy több lemezemre is!
Köcce!
Illetve várom mások meglátásait is! -
Show this post
Correct vote-t adtam, meg a Youtube feltöltésedre egy like-ot.
Üdv, Robi -
Show this post
Köszi most már jóváhagyta a discogs a szavazatodat! Ezer köszi! Mostmár kijöttem a CIP-ből!!
Ezentúl vigyázok erre az acc-ra.
Ehhez hozzárendeltem 1 új emailt de lehet, hogy visszairányítom a fő email címemre. Remélem azért nem jár tiltás?
Még egyszer köszi!
(ezek szerint elég 1-2 correct vote) -
Show this post
Szuper... hajrá...