• Show this post
    mám tu třikrát order, kdy jsou stále ve stavu Invoce Sent, ve zprávách mi prodávající potvrdili že peníze dostali a zboží i odeslali, ale nemůžou posunout order do Payment Received a pak Shipped
    já tam mám jen nabídku Checkout Now čím bych znovu zaplatil

a teď mi Discogs vyhrožuje že když nezaplatím bude order zrušen a dostanu negativní hodnocení jako Non Paying Buyer

co s tím?

• Show this post
    musi to urobit predavajuci. neviem ako na to, ale mal som 2x tento isty problem. v jednom pripade sa jednalo o "Dr. Horak".

https://discogs.cinepelis.org//Dr.Horak

• Show this post
    to vím, že prodávající... ale on to vidí ve stavu nezaplaceno
    v jednom případě to nahlásil na podporu Discogs a Discogs to posunul do stavu Shipped

• Show this post
    Tri hodiny dozadu sa mi stalo to isté - platba mi odišla, mám o tom aj potvrdenku od Paypalu, no objednávka je stále v stave "invoice sent". Kontaktoval som predajcu, potvrdil mi prijatie platby.
    Čo sa týka správy od Discogs, nemyslím si, že samotná stránka môže dať kupujúcemu hodnotenie (negatívne/neutrálne/pozitívne), ale možno len neviem.

• Show this post
    jako prodejce můžeš nastavit že po třeba 7 dnech nezaplacení bude obchod zrušen a kupující označen jako Non Paying Buyer

Setting - Seller - Automatic "Non-Paying Buyer" Cancellation

takže pokud to neprojde v Discogs jak zaplaceno automaticky to naskočí

jeden prodejce co se mnou komunikaoval a měl tam pět dní.... to vyřešil reklamací na Discogs a ty to posunuli

ostatní nevim jak to vyřešili, ale postupně asi za tejden se to srovnalo

You must be logged in to post.